Hei alle musikanter og foreldre!

Kringsjå skolemusikk reiser i år til Åndalsnes korpsfestival, 16. -18. juni. Korpsfestivalen arrangeres av Åndalsnes og Isfjorden skolekorps og samler rundt 800 musikanter fra hele landet. Det blir tre dager med fellesspilling, utflukter og andre sosiale aktiviteter. Dette kommer til å bli veldig moro!

Se program her: http://www.xn--is-xia.no/default.asp?K=4858

Vi reiser med tog begge veier.

Avreise fra Lillehammer skysstasjon, fredag 16. juni kl. 11:50. Toget går direkte. Ankomst Åndalsnes kl. 15:35

Retur fra Åndalsnes togstasjon, søndag 18. juni kl. 16:37. Bytte tog på Dombås. Ankomst Lillehammer kl. 19:56.

Siden vi reiser fra Lillehammer fredag kl 11, betyr det at musikantene må be seg fri fra skolen denne dagen. Dersom noen av de eldste (videregående skole) har problemer med å ta fri, kan vi tilby at de sitter på med privatbil som skal kjøre litt seinere på dagen.

Pakkeliste og mer detaljert program kommer når det nærmer seg. Det viktigste nå er at alle reserverer datoen og melder seg på turen, ved å sende en bekreftelse til Trude Eide (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf.: 959 23 283) så fort som råd!

Andreårsaspirantene, som nå har begynt i hovedkorpset, er hjertelig velkommen til å være med på tur! Det er da ønskelig at en av foreldrene også deltar. Denne må selv påkoste turen.

Fra korpsledelsen vil tre voksne delta. I tillegg ønsker vi oss en eller to voksne til som kan være med som korpsledere. Det er en superhyggelig gjeng å være på tur med!

Det vil bli en egenandel på mellom 500 – 1000 kroner pr deltaker, men vi vet ikke ennå eksakt hvor stor den vil bli.