Mai-hilsen fra skolemusikken

Bor du i Nordre Ål har du kanskje fått et slikt informasjonsbrev i postkassa di nylig? Eller så dukker det opp en av dagene, kan hende. Men det er ikke sikkert vi klarer å nå alle, så har du ikke fått, kan du finne informasjonen her også:

Nordre Ål skolemusikk har et svært godt sosialt miljø og er preget av samhold, vennskap, godt humør og ikke minst spilleglede! Vil du støtte oss?
Vi øver, lærer mye, har fine musikalske opplevelser og gjør mye hyggelig sammen.
Det er kostbart å drive et korps, vi har bl.a. en meget kompetent og profesjonell dirigent som er ansvarlig for korpset og det musikalske innholdet. Kostnadene finansieres med kontingent, dugnadsarbeid og diverse tilskudd.
Situasjonen hele landet og verden er i akkurat nå, påvirker også oss økonomisk. Vi mister dugnadsinntekter, og kompensasjonsordningene dekker dessverre ikke hele inntektstapet.
Vi inviterer deg derfor til å støtte korpset økonomisk ved å gi en valgfri, uforpliktende gave. Du kan betale inn på konto 2000 23 61354, eller vippse til #13678 – Nordre Ål Skolemusikk. Pengene vi får inn vil sikre korps på 17. mai og andre store dager for byen vår også i framtiden.

Et annet viktig bidrag til korpset er Grasrotandelen via Norsk Tipping. Vi setter stor pris på om du oppgir Nordre Ål skolemusikk (org.nr 971 532 076) til din kommisjonær, og lar en liten andel av din spilleinnsats gå til korpset.

Før vi avslutter denne vårsesongen vil vi gjerne glede alle i kretsen med vår musikk. Vi håper derfor dere vil åpne vinduer og strømme ut på verandaer når vi kommer rundt i kretsen onsdag 26. mai på tre punktkonserter.

Vil du spille i Nordre Ål skolemusikk?
Eller kjenner du noen som vil?
Vi tar imot nye musikanter i alderen 9-18 år. Både nybegynnere og de som allerede kan spille.
Vi øver på Nordre Ål skole onsdager.
Har du lyst til å prøvespille et instrument?
Kom gjerne innom skolekorpsets øvelser på onsdager. Avtal gjerne dette med dirigenten på forhånd.
Hvorfor spille i korps?
− Musikk gir mye glede
− Du lærer å spille et instrument
− Du får nye, gode venner
− Du kan spille i korps hele livet
Og viktigst av alt: VI HAR DET GØY!
Kontakt
Ta gjerne kontakt med korpset via e-post: post@skolemusikken.no hvis du har innspill til drift eller vil stille spørsmål.
Besøk vår nettside www.skolemusikken.no
Eller ta kontakt med:
Dirigent: Magnus Mulligan Tlf: 970 38 809 E-post: magnus.mulligan@lillehammer.kommune.no
Styreleder: Tori Seierstad Tlf: 922 59 294 E-post: post@skolemusikken.n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.