Mini-turné i Nordre Ål 3. juni

Sesongens siste onsdagsøvelse ble gjort om til en mini-turné i nabolaget. Vi ville spille for å takke for alle bidrag som er kommet inn til kontoen vår nå i mai og juni.

Vi møtte opp ved Randgårdskiosken. Mange foreldre måtte ha veibeskrivelse, mens andre kjente godt til kiosken der de kjøpte smågodt som barn på 70- og 80-tallet.

Fra Randgård gikk ferden til Fagstadlia. Her fant vi en fin plass å spille på, og her fikk vi med oss trommeaspirant Haldir på stortromme også.

Under siste låta i Fagstadlia begynte regndråper å falle, og det pøsregna mens vi kjørte ned til siste stopp, Ekromskogen. Der hadde vi hørt rykter om at det var dugnad. Heldigvis tok regnbygene en pause og vi klarte å overdøve gressklipperne. Malerpenslene gikk i marsjtakt ved leikeplassen midt i Ekromskogen. Under siste sambalåta var det for noen umulig å la være å danse. De siste taktene ble akkompagnert av torden ikke langt unna, men vi rakk akkurat ned i bilene før regnet satte inn igjen.

Dugnadsgjengen takka for musikken. En fortalte at han hadde tatt bilde av plakaten vår med Vipps-nummeret, for å huske det til etterpå. Takk for det!

På alle stedene spilte vi følgene låter: -1A Marsj – Napoleons marsj – Olsenbanden – Go ahead marsj – Anchors aweigh – Sambalele – 9I Samba

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.