Vel blåst!

Det ble en annerledes 17. mai i år. Men bortsett fra at vi ikke gikk i tog, var det likevel ikke så annerledes for korpset. For 17. mai og korpsmusikk henger sammen, og det syns både vi, GD og Lillehammer kommune.

Skolemusikken måtte, som alle andre, ta pause fra øvelser da alt ble stengt pga korona den 12. mars. Heldigvis kunne vi komme i gang igjen med øvelser i slutten av april, så vi fikk øvd inn noen marsjer til 17. mai.

Vi starta dagen på GD-TV – der vi var det første korpsinnslaget i 17. mai-sendinga. Sendinga gikk direkte, noe korpset og drilljentene tok på strak arm. Sendinga ligger ute på gd.no, vi er der fra 18 minutter ut i sendinga, hvis noen har lyst til å se.

God plass i skolegården under flaggheising på skolen i år.

Nordre Ål skole skulle i år ha hatt sitt første 17. mai-arrangement på skolen. Det må vente til neste år, men skolemusikken tok ansvar for å få heist flagget som seg hør og bør. Med en marsj både før og etter, gikk flagget til topps, med flaggsignal spilt av Ivar og Aslak.

Lillehammer kommune sørget for at alle bo- og sørvissentrene i kommunen skulle få korpsmusikk som vanlig. 17. mai-toget pleier å stoppe og spille ved Skårsetlia bo- og sørvissenter, så det var naturlig at det ble vår oppgave. Så vi avslutta 17. mai-oppdragene våre med to minikonserter i Skårsetlia , både foran ved fontena og i bakgården, til glede for beboerne der.

Vi synes det ble en fin 17. mai, tross alt. Så får vi håpe vi kan få gå i tog neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.