Vil du støtte korpset?

Kringsjå skolemusikk har vært endel av bybildet i 60 år og er aktive med både marsjering i gatene, konserter, konkurranser og spilleoppdrag i nærmiljøet. Korpset har et svært godt sosialt miljø og er preget av samhold, vennskap, godt humør og ikke minst spilleglede!

Vi hadde store forventninger og gledet oss til korpsåret 2020. Kringsjå skolemusikk jubilerer og vi skulle feire 17. mai på ny skole med et ungt korps!

Nå vet vi at det ikke ble helt slik. Vi spilte og heiste flagget på Nordre Ål skole og underholdt i Skårsetlia 17. mai, og det ble en fin dag tross alt.

Jubileumskonserten planlegger vi å ha i november.

Vi øver, lærer mye, har fine musikalske opplevelser og gjør mye hyggelig sammen.

Det er kostbart å drive et korps, vi har bl.a. en meget kompetent og proffesjonell dirigent som er ansvarlig for korpset og det musikalske innholdet. Kostnadene finansieres med kontingent, dugnadsarbeid og diverse tilskudd.

Situasjonen hele landet og verden er i akkurat nå, påvirker også oss økonomisk. Vi mister dugnadsinntekter vi skulle fått, og selv om det finnes kompensasjonsordninger for tapte inntekter vil dette ikke dekke de utgifter vi har.

Vi inviterer deg derfor til å støtte korpset økonomisk ved å gi en valgfri, uforpliktende gave. Du kan betale inn på konto 2000 23 61354, eller vippse til #13678 – Kringsjå skolemusikk. Pengene vi får inn vil sikre korps på 17. mai og andre store dager for byen vår også i framtiden.

Vipps til 13678 Kringsjå skolemusikk

Et annet viktig bidrag til korpset er Grasrotandelen via Norsk Tipping. Vi setter stor pris på om du oppgir Kringsjå skolemusikk (org.nr 971 532 076) til din kommisjonær, og lar en liten andel av din spilleinnsats gå til korpset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.